Om Koret

Der er ca. 40 medlemmer i koret fordelt på 4 stemmer. Koret er bredt repræsenteret aldersmæssigt. Der er mange erfarne sangere i koret men nye medlemmer er altid velkomne.

Koret dirigeres af Dorthe Græsborg Bruun og akkompagneres af Ebbe Michelsen.

Koret synger et blandet repertoire, både indenfor rytmisk og klassisk musik, men med mest vægt på det rytmiske. Udover de almindelige øveaftener holder vi korlørdage, korweekend og flere koncerter om året. Selvom vi har ambitioner så vægter vi også det sociale meget højt. Det kan f.eks. være grillaften, julefrokost, sommerfest eller “mandehørm”.

Går du rundt med en lille/stor sanger i maven, så kom og prøv og vær med og se om det er noget for dig. Vi øver hver Tirsdag på Dronninglund Efterskole, Slotsgade 10 kl.19:00-21:15, enkelte aftener øver vi i Brønderslev på kulturskolen, så hvis du vil være helt sikker så tjek vores kalender eller kontakt vores formand Helle Kongsgaard Pedersen på telefon 29692597 eller vores næstformand Lenette Skov på telefon 22280484. Du er også meget velkommen til at sende os en mail. (Se under “kontakt” på hovedmenu).

Billeder og Video på vores side er taget af Fotograf Ulla Jensen, Blokhus.